۶۸ واحد صنعتی راکد استان گیلان در سال ۱۴۰۱ راه اندازی می شود| مشکلات حقوقی واحدهای راکد هر چه سریعتر باید تعیین تکلیف شود
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: مسئولیت توقف تولید و عواقب آن بر عهده بانک و یا هر نهادی است که آن شرکت صنعتی را تحت تملک گرفته و به تعطیلی کشانده است.

طاهره معمولی کارگر_ به گزارش "گسترش تولید و تجارت" ؛ معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از راه اندازی مجدد ۶۸ واحد صنعتی راکد استان گیلان در سال ۱۴۰۱خبر داد و گفت: عزم مسئولان استان بر فعال سازی واحدهای صنعتی و جلوگیری از هدر رفت بیشتر منابع و سرمایه گذاری است.
عزیز الله قربانی در جلسه کمیته احیا و فعالسازی واحدهای صنعتی راکد در گیلان گفت: مسئولیت توقف تولید و عواقب آن بر عهده بانک و یا هر نهادی است که آن شرکت صنعتی را تحت تملک گرفته و به تعطیلی کشانده است.
وی تاکید کرد: باید در اسرع وقت و به هر شکل ممکن مسائل حقوقی و چالشهای پیش روی واحدهای صنعتی رفع و تعیین تکلیف شوند تا این واحدها بلافاصله به چرخه تولید بازگردند.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: واحدهای تولیدی که در تملک بانکها، تامین اجتماعی و سایر نهادها می باشند بایستی با برنامه زمان بندی دقیق این واحدها را یا خود مالکان فعال کنند و یا به افراد ذیصلاح واگذار شوند.
وی در ادامه افزود :در سال ۱۴۰۱ به لطف خدا و همت همه دستگاه های مربوطه می بایست ۶۸ واحد صنعتی راکد در استان گیلان راه اندازی مجدد شود.
قربانی در پایان بهره مندی از توان داخلی و مراکز علمی در احیاء واحدهای راکد را در اولویت دانست و اضافه کرد: استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و مراکز پژوهشی برای توانمندسازی و ارتقای دانش فنی و تولید در اولویت قرار دارد تا از وضعیت ماشین آلات فرسوده قبلی فاصله بگیریم.